طريقة عمل الفراخ الصينى
النهاردة هنتكلم عن الاكل الصينى واول اكلة معانا هى
الفراخ الصينى بالعسل اكلة جميلة جدا يارعب تعجبكوا وياريت
تجربوها اترككم مع الاكلة
المقادير
4 صدور دجاج _ خل ابيض – فلفل اسود _ 2بيض _ دقيق أبيض
1حبة بصل شرايح – 3فصوص ثوم شرايح _ زنجبيل مبشور قطعة
صغيرة _ رشة كزبرة ناشفة – ملح _ 1ملعقة كتشب احمر
3ملاعق اكل صلصة الصويا الحلوة _ املعقة صلصة سومطرة
طريقة العمل
1- قطعي الدجاج شرايح ثم ضعي في ماء مع الخل والفلفل
الاسود لمدة نصف ساعة ثم صفي من الماء
2- ضعي الدجاج في البيض ثم في الدقيق ثم يقلي
3- في طاوة تيفال ضعي قليل من الزيت ثم حمري البصل مع الثوم
والزنجبيل الي ان يصفر علي نار منخفضة
4- اضيفي الصلصات والكزبرةوالملح وقلبي قليلا ثم اضيفي الدجاج
وقلبي الي ان يتغلف بالصلصة يزين بالسمسم وقدمي مباشرة
0 التعليقات:
إرسال تعليق
اسعدنا مرورك