ساعة

Unordered List

الثلاثاء، 18 مارس 2014

طريقة عمل الفراخ الصينى

طريقة عمل الفراخ الصينى


النهاردة هنتكلم عن الاكل الصينى واول اكلة معانا هى 

الفراخ الصينى بالعسل اكلة جميلة جدا يارعب تعجبكوا وياريت 

تجربوها اترككم مع الاكلة





المقادير

4 صدور دجاج _ خل ابيض – فلفل اسود _ 2بيض _ دقيق أبيض

1حبة بصل شرايح – 3فصوص ثوم شرايح _ زنجبيل مبشور قطعة 

صغيرة رشة كزبرة ناشفة – ملح _ 1ملعقة كتشب احمر

3ملاعق اكل صلصة الصويا الحلوة _ املعقة صلصة سومطرة



طريقة العمل


1- قطعي الدجاج شرايح ثم ضعي في ماء مع الخل والفلفل 

الاسود لمدة نصف ساعة ثم صفي من الماء

2- ضعي الدجاج في البيض ثم في الدقيق ثم يقلي

3- في طاوة تيفال ضعي قليل من الزيت ثم حمري البصل مع الثوم 

والزنجبيل الي ان يصفر علي نار منخفضة

4- اضيفي الصلصات والكزبرةوالملح وقلبي قليلا ثم اضيفي الدجاج 

وقلبي الي ان يتغلف بالصلصة يزين بالسمسم وقدمي مباشرة



ممكن اضافة جزر شرائح وفلفل رومي علي حسب الرغبة

و استمتع بالطعم ارائع .................................................بالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

اسعدنا مرورك

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More